Viser 1–12 af 20 resultater

Electrolux HEPA EF108W

kr.599,95
Specielt designet til at passe til Oxygen-luftrenseren fanger dette vaskbare HEPA H13-filter selv de fineste partikler som f.eks. pollen, svampesporer,

Electrolux hepa filter vaskbart h13

kr.399,95
Skylbart hepafilter fra Electrolux H13

Hepa filter til Miele s4000-s8999

kr.299,95
Passer til Miele: Miele 4000-8999

Menalux Starterkit – 15 s-bag støvsugerposer, 1 stk. hepafilter, 3 motorfilter

kr.499,00
Pakken indeholder: 1 stk. hepa filter 15 stk. Støvsugerposer 3 stk. Motorfilter (det der sidder i poserummet)
  • Electrolux
  • Volta
  • Philips
  • Aeg
   

Nilfisk Coupe hepa filter

kr.259,95
Passer til: Passer til alle Nilfisk Coupe modeller

Nilfisk Extreme Hepafilter

kr.329,95
Passer til: X100-150>x200>x300>310

Nilfisk GD 5-10 hepafilter

kr.441,25
Passer til: Nilfisk GD 5-10 Rygstøvsuger

Nilfisk GD 930 Hepa filter

kr.699,00
Passer til Nilfisk GD 930

Find det rigtige støvsugerfilter

Her på siden har vi samlet et varieret udvalg af støvsugerfiltre, som effektivt reducerer mængden af skadelige støvpartikler i udsugningsluften fra din støvsuger. Uden ekstra filter, slipper små støvpartikler nemt ud gennem udsugningsluften. Støvpartikler kan være skadelige på flere måder, og effekten af støvsugningen reduceres, når man stadig indånder støvpartikler, imens man støvsuger og efterfølgende, når partikler bliver hængende i luften.

Vi er eksperter i støvsugere og har siden 1962 været leveringsdygtige i kvalitetsstøvsugere og udstyr til at forbedre effekten af støvsugningen, så du altid får det bedst mulige resultat

Stort udvalg af støvsugerfiltre

Med det rigtige filter til din støvsuger, kan du effektivt reducere mængden af støvpartikler i udsugningsluften, når du støvsuger derhjemme, på arbejdspladsen eller andre steder. Vi har stor viden om støvsugere, tilbehør og udstyr, og vores kompetente og hjælpsomme medarbejdere hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige filter og tilbyder gode råd, så du får det bedst mulige resultat, når det er tid til at støvsuge.

De forskellige filtrer, har forskellige fordele og passer til forskellige modeller. Vi har samlet et varieret udvalg, så du har valgmuligheder, når du er på udkig efter det helt rigtige filter til din støvsuger.

Filter til din støvsuger forbedrer dit indeklima

Et rent hjem og et sundet indeklima er essentielt for din sundhed, dit energiniveau og generelle velbefindende. Støvpartikler kan skade kroppen på forskellige måder. Man er f.eks. mere udsat for allergi, hvis man udsættes for store mængder støvpartikler. Derfor anbefales det, at man støvsuger jævnligt og lufter ud, så man ikke udsættes for støvpartikler i mængder, som kan medføre negative konsekvenser for helbredet i form for af allergi og andet.

Hvis man i forvejen døjer med allergi, er det ekstra vigtigt med et sundt indeklima uden for meget støv. Her spiller støvsugerfilteret en stor rolle, når det handler om at skabe det bedste indeklima.

Få støvsugerfilter leveret

Når du har fundet det filter støvsuger, som passer til dit behov og din støvsuger, så leverer vi over hele landet. Bestil støvsugerfilter i dag, og mærk forskellen, når du indånder den filtrerede luft og kan leve i et indeklima, hvor mængden af støv altid holdes på et minimum.

Vi glæder os til at modtage din bestilling eller til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige filter eller andet udstyr til støvsuger, som du er på udkig efter. Vi forhandler støvsugere, udstyr og tilbehør fra kendte producenter, som er bredt anerkendte for deres høje kvalitet.