VP600 BATTERI

kr.12.937,00
Nilfisk VP600 Battery er en fleksibel støvsuger med to hastigheder, der styrker din produktivitet takket være dens ledningsfri mobilitet og en driftstid på op til 60 minutter. Takket være opladningstiden på kun 40 minutter, kan du gøre rent uden afbrydelser ved at skifte imellem to 36 volts lithium batterier. Når du står over for en vanskelig rengøringsopgave og har brug for ekstra kraft, aktiverer du blot boost-funktionen, hvorefter VP600 Battery præsterer på linje med de støvsugere, der får strøm fra elnettet. Eftersom Nilfisk VP600 Battery er let at komme omkring med og ikke har brug for stikkontakter – og desuden imponerer med det laveste lydniveau i sin klasse – vil du hurtigt opdage, at den er et oplagt valg til problemfri og sikker rengøring af travle områder med mange mennesker. Det betyder, at støvsugeren er som skabt til brug i tog, busser, fly, butikker, fastfoodrestauranter, biografer og lignende steder med borde, stole og andre forhindringer.
  • Høj produktivitet med op til 60 minutters driftstid på et fuldt opladet batteri
  • Hurtig opladning af batteriet  på kun 40 minutter giver mulighed for at gøre rent uden afbrydelser ved hjælp af to batterier
  • Fremragende rengøringsevne med boost-funktion til særligt vanskeligt snavs
  • Batteridrevet rengøring giver større mobilitet og frihed til at gøre rent stort set hvor som helst uden behov for stikkontakter og ledninger, der trækkes efter støvsugeren og skal rulles op igen
  • Mere sikker rengøring uden risiko for, at gæster eller brugeren selv falder over ledningen
  • Klassens bedste lydtryksniveau på kun 56 dB(A) åbner mulighed for mere omkostningseffektiv rengøring i dagtimerne

En ledningsfri støvsuger fra Nilfisk

Med en ledningsfri støvsuger fra Nilfisk er du sikret en handy og robust støvsuger. Nilfisk er et yderst kendt og populært støvsuger mærke, og tilbyder nogle af de bedste støvsuger på markedet. 

Nilfisk er blandt andet kendt for deres flotte og klassiske design, hvilket du selvfølgelig også finder i vores ledningsfri støvsuger fra mærket. Vores ledningsfri modeller fra Nilfisk kommer tre forskellige varianter af farver – sort, grå og hvid. 

Mere end bare en støvsuger

En støvsuger fra Nilfisk er mere end blot en støvsuger. Det er en investering til hjemmet, og er med til at bidrage til et flot og rent hjem. Vidste du eksempelvis, at Nilfisk støvsugere er nogle af de bedste og mest miljøvenlige på markedet? Nilfisk har været innovative med over 100 år på markedet, hvorfor vi er stolte af kunne sælge dig en innovativ, handy og miljøvenlig ledningsfri støvsuger. 

Skulle du være interesseret i at se vores andre støvsugere fra Nilfisk, kan du finde vores sortiment her

Brug for hjælp?

Er du i tvivl om, hvilken ledningsfri støvsuger, der vil fungere bedst i dit hjem? Eller har du et konkret spørgsmål til en af vores modeller fra Nilfisk? Så skal du ikke tøve med at tage kontakt til vores kundeservice.