Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

 

Vi har samlet produkter til gulvvask

Hos Støvsugerbanden har vi sikret rene gulve siden starten i 1962, hvor vi blandt andet videresolgte istandsatte Nilfisk støvsugere, som stadig havde rigeligt med sug i sig til at kunne støvsuge effektivt.

Siden starten har vi fokuseret på rene gulve, og du finder en lang række produkter, som finder anvendelse hos familier hver eneste dag. Her finder du støvsugere, poser, reservedele og andre produkter, som fjerne skift og støv fra hjemmets gulve. Støvsugning alene er dog ikke nok, hvis man ønsker et hjem med rene gulve. Her er decideret gulvask nødvendigt.

Heldigvis finder du også produkter, som finder anvendelse ved vask af gulve, så du får et tilfredsstillende resultat hver eneste gang, hjemmets gulve får en vask.

Det er vigtigt at man bruger produkter, som passer til gulvets materialer. Vi har lang erfaring med støvsugning, gulvvask og brug af de rette rengøringsartikler. Vi hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål til nogle af de mange produkter, som er repræsenteret i vores udvalg af rengøringsartikler. Vi håndplukker selv de produkter, som vi forhandler. På denne måde kan vi være sikrer på, at vi kan stå inde for kvaliteten, hvilket er vigtigt for os.

Hos Støvsugerbanden går vi nemlig ikke på kompromis med kvaliteten af vores produkter, da kvaliteten af de valgte rengøringsartikler spiller en rolle med hensyn til gulvets holdbarhed og levetid. Vi forhandler produkter til vask af gulve, som passer til dit gulv.

Bestil produkter til effektiv gulv vask

Med Støvsugerbanden er det nemt, at sikrer sig de helt rigtige produkter til gulvvask og anden rengøring. Vi forhandler kvalitetsprodukter, som vi leverer over hele landet. Hvis du er bosat i Københavnsområdet, i Nordsjælland eller omkring Roskilde kan du besøge en af vores butikker, hvor vores dygtige og hjælpsomme medarbejdere står klar til at fortælle dig mere om de mange rengøringsartikler, som vi har samlet i vores store udvalg. Her kan du nemt fylde bilen op med gode tilbud, når det er tid til den store gulvvask, og kommer hjem med nogle af markedets bedste rengøringsartikler.

Vi har helt sikkert også et produkt til dig, som du kan anvende til vask af de forskellige gulve i hjemmet.

Se mere på vores hjemmeside, hvor du finder mere information om de enkelte produkter, besøg os eller tag kontakt via mail eller telefon. Med de rigtige produkter bliver rengøringen til en leg, og du kan nyde kvalitetstid i et hjem med rene gulve.