Viser alle 11 resultater

Electrolux Dolphin 5stk støvsugerposer

kr.83,95
Pakken indeholder:
 • 5 stk. Mikrofiber poser

Electrolux E201MS 12 stk. originale S-bag støvsugerposer

kr.241,00
Pakken indeholder:
 • 12 originale s-bag støvsugerposer

Electrolux E6 5stk støvsugerposer

kr.83,95
Pakken indeholder:
 • 5 stk. Mikrofiber poser

Electrolux Mondo 5stk støvsugerposer

kr.89,95
Pakken indeholder:
 • 5 stk. Mikrofiber poser

Electrolux Z 350 > 350E 10 stk støvsugerposer

kr.139,95
Pakken indeholder:
 • 10 stk. støvsugerposer

Electrolux Z 430-498 5stk støvsugerposer

kr.71,00
Pakken indeholder:
 • 5 stk. Mikrofiber poser

Electrolux z951-z961 10 stk. støvsugerposer

kr.131,00
Pakken indeholder:
 • 10 stk. Mikrofiber poser

Menalux Starterkit – 15 s-bag støvsugerposer, 1 stk. hepafilter, 3 motorfilter

kr.291,00
Pakken indeholder: 1 stk. hepa filter 15 stk. Støvsugerposer 3 stk. Motorfilter (det der sidder i poserummet)
 • Electrolux
 • Volta
 • Philips
 • Aeg
   

Nilfisk gd 930/VP 930 original støvsugerposer 10 stk.

kr.121,00
Pakken indeholder:
 • 10 stk. Papir poser

S-bag 10 stk støvsugerposer

kr.121,00
Pakken indeholder:
 • 10 stk: Mikrofiber poser
 • 1 stk: Motorfilter
 • Tegn abonnement på dine poser her

Støvsugerposer fra Electrolux

Det er ikke uden grund, at Electrolux støvsugere er blevet så populære i de danske hjemme. Electrolux har formået at producere effektive og stabile støvsugere, der holder i mange år. Det gør sig gældende, uanset om det drejer sig om almindelige støvsugere, stangstøvsugere eller håndstøvsugere. Derfor er det ikke overraskende, at der er stor efterspørgsel på deres produkter. Her på siden kan du finde en række støvsugere fra Elektrolux. Hvis det er støvsugerposer Electrolux, at du er interesseret i, kan du også finde et stort udvalg hos os.

Vi har vidt forskellige forhold til støvsugning. Nogle af os synes, at det giver god motion i hverdagen. Andre synes, at det er en sur pligt. Uanset hvordan man har det med støvsugning, er man alligevel nødt til at erkende, at det ville være umuligt at holde boligen ren, hvis ikke det var, fordi man havde en god støvsuger. Selvfølgelig er det forskelligt, hvor ofte man vælger at støvsuge. Der er ikke to familier, der er ens. Hvis reden er tom, fordi børnene er flyttet hjemmefra, så kan man nøjes med at støvsuge en gang imellem. Hvis der er tale om en børnefamilie, så kan man ikke undvære en grundig støvsugning dagligt. Ellers risikerer man, at det hele begynder at sejle. Det betyder også, at behovet for støvsugerposer Electrolux er større.

Støvsugerpose Electrolux

Electrolux fremstiller støvsugere, der har en god sugeeffekt eller sugekraft. Det vil altså sige, at deres produkter kan suge støv, snavs og skidt op uden problemer. Det giver et bedre resultat og gør opgaven med at støvsuge meget nemmere. Men som du nok har bemærket, bliver støvsugerens sugeeffekt nedsat, når posen er fuld. Det er selvfølgelig, fordi der ikke er mere plads til støvet. Derfor er du nødt til at skifte posen ud hurtigst muligt. Ellers bruger man masser af tid og kræfter på at støvsuge, mens krummer, sand og støv bliver liggende til stor irritation for dig.

Electrolux støvsugerpose

Hos os kan du bestille originale og kompatible støvsugerposer Electrolux. Du bestemmer selv, hvad du foretrækker. Vi tilbyder begge dele, fordi vi mener, at vores kunder skal have mulighed for selv at afgøre, hvad det er de vægter højst. Kvaliteten af de kompatible støvsugerposer fejler ikke noget. Det er bare prisen, der gør en forskel. Men det er op til dig at bestemme, hvad du synes, er mest hensigtsmæssigt.

Electrolux støvsugerposer

Vores støvsugerposer Electrolux er designet til at passe til din støvsuger. Du er velkommen til at læse om de specifikationer for den enkelte støvsugerpose. På den måde er du ikke i tvivl om, hvad for et produkt du skal bestille.

Støvsugerposer til Electrolux

Vores støvsugerposer sørger for, at din støvsugers sugekraft ikke bliver svækket. Tværtimod. Vores poser er blevet designet til at yde optimalt. Du kommer ikke til at opleve utætheder eller andre ubehagelige overraskelser. Hvis du har bestilt efter at have læst vores præcise produktbeskrivelser, så kan du også regne med, at du vil få den rigtige vare. Det er en af grundene til, at vi har været på markedet siden 1962.