Viser 1–12 af 33 resultater

90 gr, bøjning lang han/hun

DKK39,95
Spørgsmål til centralstøvsugertilbehør, skriv til jb@stovsugerbanden.dk

Design sugestikkontakt

DKK179,95
Design sugekontakt 80x80mm hvid plast

Fittingskit, 3 sugekontakter og rør

DKK2.345,00
BEMÆRK indbygningsboksen er nu rund og kan installeres med et kopbor Ø76 mm

Garageudtag

DKK124,95
Til montering direkte på rørene.

Husky Q Compact

DKK2.995,00
Danmarks bedste tilbud på en komplet centralstøvsuger. Kontakt Støvsugerbanden for mere information på 40516867

Centralstøvsuger – derfor er det smart

Hos Støvsugerbanden har vi et væld af forskellige centralstøvsugere. Så du er sikker på, at finde en støvsuger til netop lige dit behov. Der er mange fordele ved en centralstøvsuger – den er eksempelvis med til at skabe et langt bedre indeklima. Sammenligner du en centralstøvsuger med en traditionel  støvsuger, er der mange fordele at hente.

Med en centralstøvsuger opnår du blandt andet følgende fordele:

  • Du får et markant bedre indeklima på arbejdspladsen, hvilket gør det sundere for dig og dine kolleger, at færdes der.
  • Du skal ikke slæbe rundt på støvsugeren. Den placeres blot på et fast, udvalgt sted, og så sætter du ellers blot støvsugerslangen i sugekontakten og kan så, med den lange støvsugerslange, støvsuge alle de steder, der trænger.
  • Den er næsten lydløs. Mindre generende bliver en støvsuger ikke.

Sådan fungerer en centralstøvsuger

Det forbedrede indeklima man opnår, ved at anvende en centralstøvsuger frem for en almindelig støvsuger, skyldes den teknologi og de metoder, en centralstøvsuger gør sig brug af. Modsat en traditionel støvsuger har en centralstøvsuger nemlig en slange, der eksempelvis kan være 12 meter lang. Den slange transporterer, i samarbejde med nogle placerede rør støvet, ud til den centralt placerede støvsuger. Denne slange kan eksempelvis være placeret på loftet eller i en kælder eller garage.

Vi udbyder centralstøvsugere for de største og bedste mærker på markedet. Vi har blandt andet central støvsugere fra Nilfisk, Tecno og Husky. Vi tilbyder altid den bedste kvalitet på vores produkter og vi matcher altid med den laveste pris – både på web og i butikkerne.

Altid klar på en støvsugersnak

Hvis du synes, ovenstående lyder smart og simpelt – så har du helt ret. Hvis du er lidt forvirret over nogle af vores produkter, ringer du blot til Støvsugerbanden. Så forklarer vi nærmere. Ring blot på 40 96 40 90.