Viser 1–12 af 101 resultater

Vis produktkategori
Luk

3-lags medicinske mundbind 50 stk.

DKK399,00
3-lags medicinske mundbind 50 stk.
Luk

Affaldssække Klare 45my

DKK24,95
Affaldssække i robust kvalitet
Luk

Affaldssække Sort 45my

DKK19,95
Affaldssække i robust kvalitet!
Luk

Afstøver med lammeuld

DKK49,95
Afstøver i ægte lammeuld med teleskopstang
Luk

Altmuligklude 10 pak

DKK14,95
De helt klassiske alt-muligt-klude
Luk

Alu Fremføre 24 cm

DKK59,95
Med velcro og egner sig både til våd- og tør-mopning
Luk

Alu fremfører 40 cm

DKK89,95
Med velcro og egner sig både til våd- og tør-mopning
Luk

Bistro Kobbercreme 150 ml.

DKK39,95
Læs datablad her
Luk

Bistro Sølvcreme 150 ml.

DKK39,95
Læs datablad her

Ingen rengøring uden de rigtige midler

Her hos Støvsugerbanden finder du alt, hvad du har brug for af rengøringsartikler. Vi har alt lige fra rengøringsmidler til damprensere. Vores sortiment er sammensat, så det dækker over ethvert rengøringsbehov. Uanset hvad du står og mangler til den næste hovedrengøring, kan vi hjælpe dig med at finde de rette artikler. Eftersom det kan virke som en labyrint, når man skal finde det rette rengøringsmiddel til sine trægulve, for eksempel, har vi har en lille guide til, hvordan man kan finde ud af, om man har valgt det rigtige produkt:

Tjek op på PH-værdien

Det vigtigste, når man skal afgøre, hvorvidt et rengøringsmiddel kan anvendes på en bestemt overflade, er PH-værdien. PH-skalaen er en måde, hvorpå man kan måle, hvor surt eller basisk et produkt er. Skalaen går fra 0-14, hvor 0 er stæk syre, 14 er stærk base og 7 er neutralt. Når man skal bestemme, hvilke egenskaber et rengøringsmiddel har, må man måle PH-værdien, således, at man ved, hvordan det reagerer med overfladen.

Sure produkter

Sure rengøringsmidler bruges primært til fjernelse af kalkbelægninger og rustdannelser, da det ætser det, som kommer i kontakt med det. På denne måde bliver kalkpletterne opløst, og man kan tørre dem væk med en klud. Ting som; kalkfjerner, eddikesyre, WC-rens og husholdningseddike er alle rengøringsprodukter med stort syreindhold. Det er vigtigt at huske på, at syre kan være godt til at fjerne kalk på i brusehovedet med, men at kan skade fuger, visse jernoverflader og forkromede genstande.

Neutrale

Neutrale rengøringsmidler bruges typisk til at rengøre inventar, opvask, køkken og fliser. Neutrale produkter er skånsomme, så hvis du er i tvivl om hvad overfladen tåler, så er det sikre valg et basisk produkt.

Alkaliske/basiske produkter

Denne type produkter er særligt velegnede til at fjerne fedtstoffer. Derfor er denne type rengøringsmiddel almindelig i både lettere og tungere rengøring. Brun sæbe, klorin og salmiak er alle basiske rengøringsmidler, og kan anvendes i mange sammenhænge, men igen: vær forsigtig med anvendelse af produkterne, hvis du ikke er klar over, hvilke egenskaber de besidder.