Viser 1–12 af 68 resultater

3-lags medicinske mundbind 50 stk.

kr.399,00
3-lags medicinske mundbind 50 stk.

Affaldssække Klare 45my

kr.24,95
Affaldssække i robust kvalitet

Affaldssække Sort 45my

kr.19,95
Affaldssække i robust kvalitet!

Afstøver med lammeuld

kr.59,95
Afstøver i ægte lammeuld med teleskopstang

Altmuligklude 10 pak

kr.14,95
De helt klassiske alt-muligt-klude

Alu Fremføre 24 cm

kr.59,95
Med velcro og egner sig både til våd- og tør-mopning

Alu fremfører 40 cm

kr.89,95
Med velcro og egner sig både til våd- og tør-mopning

Baderumsskraber 25cm

kr.69,95
Baderumsskraber med dobbelt gummi, - et uundværligt redskab til vandskrabning af gulve og vægge på badeværelset.

Bistro Kobbercreme 150 ml.

kr.39,95
Læs datablad her

Bistro Sølvcreme 150 ml.

kr.39,95
Læs datablad her

Cecotec Cut-X Elektrisk Fnugfjerner

kr.199,00
Genial tøjshaver, tekstilshaver, ja barn har mange navne. Er genopladelig, har op til 45 minutters driftid. Kan bruges på alle

Ingen rengøring uden de rigtige midler

Her hos Støvsugerbanden finder du alt, hvad du har brug for af rengøringsartikler. Vi har alt lige fra rengøringsmidler til damprensere. Vores sortiment er sammensat, så det dækker over ethvert rengøringsbehov. Uanset hvad du står og mangler til den næste hovedrengøring, kan vi hjælpe dig med at finde de rette artikler. Eftersom det kan virke som en labyrint, når man skal finde det rette rengøringsmiddel til sine trægulve, for eksempel, har vi har en lille guide til, hvordan man kan finde ud af, om man har valgt det rigtige produkt:

Tjek op på PH-værdien

Det vigtigste, når man skal afgøre, hvorvidt et rengøringsmiddel kan anvendes på en bestemt overflade, er PH-værdien. PH-skalaen er en måde, hvorpå man kan måle, hvor surt eller basisk et produkt er. Skalaen går fra 0-14, hvor 0 er stæk syre, 14 er stærk base og 7 er neutralt. Når man skal bestemme, hvilke egenskaber et rengøringsmiddel har, må man måle PH-værdien, således, at man ved, hvordan det reagerer med overfladen.

Sure produkter

Sure rengøringsmidler bruges primært til fjernelse af kalkbelægninger og rustdannelser, da det ætser det, som kommer i kontakt med det. På denne måde bliver kalkpletterne opløst, og man kan tørre dem væk med en klud. Ting som; kalkfjerner, eddikesyre, WC-rens og husholdningseddike er alle rengøringsprodukter med stort syreindhold. Det er vigtigt at huske på, at syre kan være godt til at fjerne kalk på i brusehovedet med, men at kan skade fuger, visse jernoverflader og forkromede genstande.

Neutrale

Neutrale rengøringsmidler bruges typisk til at rengøre inventar, opvask, køkken og fliser. Neutrale produkter er skånsomme, så hvis du er i tvivl om hvad overfladen tåler, så er det sikre valg et basisk produkt.

Alkaliske/basiske produkter

Denne type produkter er særligt velegnede til at fjerne fedtstoffer. Derfor er denne type rengøringsmiddel almindelig i både lettere og tungere rengøring. Brun sæbe, klorin og salmiak er alle basiske rengøringsmidler, og kan anvendes i mange sammenhænge, men igen: vær forsigtig med anvendelse af produkterne, hvis du ikke er klar over, hvilke egenskaber de besidder.