Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Prøv effektiv grundrens

Når virksomheder i industrien skal gøre rent er det en fordel at kunne benytte grundrens, og vi har selv udviklet en effektiv grundrens. Den bliver lavet på sæbefabrikken, der er Skandinaviens største producent af sæbe og rengøringsmidler til grossister og professionelle. Denne rens er meget effektiv og kan bruges i værksteder og i produktionsvirksomheder. Kort sagt, alle steder hvor der kan være meget beskidt, og hvor det er nødvendigt med effektiv rengøring.

Få gjort rent med grund rens

Hvis der er brug for mere effektiv rengøring kan du også få ekstra kraftig grundrens og derfor skal du finde ud af, hvad behovet er for rengøring, og hvor kraftig rengøringsmidlet skal være. Hvis der er områder, der ikke tidligere har kunnet blive rengjort godt nok, kan det være en god ide at prøve et andet rengøringsmiddel. Derfor er der også ved os netop den grundrens, der går mere i dybden med den effektive rengøring, for brugen af grund rens kan være afgørende for at kunne holde værkstedsgulve rene efter brug.

Vi kan også hjælpe og rådgive vedrørende brug af grund rens.

Find flere effektive rengøringsartikler

Du kan ligeledes finde flere rengøringsartikler, der kan være rare at have i hjemmet.

En Sterling Textil rens på spray er handy og nem at bruge for dermed kan pletter fjernes på tæpper og lignende overflader.

En anden vigtig opgave i hjemmet er at vaske vinduer, og derfor findes der også vinduesskrabere, indvaskere samt en robotvinduesvasker, hvis du gerne vil have processen automatiseret. Ovn og køleskab skal ligeledes rengøres engang imellem, og til det formål er en ovn og grillrens den effektive løsning, der tager skidt og snavs.

Køkken og bad er begge steder, hvor snavs ofte er at finde, så her er rengøringsmidler især vigtige at bruge.

Sørg gerne for at have et universelt rengøringsmiddel til rådighed, da det gør det nemmere at rengøre flere forskellige overflader, og her kan brugen af kalkløsner gøre det lettere at fjerne genstridige pletter. Selvom det nok var hyppigere brugt i gamle dage, er et lager af brun sæbe også altid rart at have da det kan bruges til forskellig typer rengøring.

Nogle bruger det også til effektiv rengøring af ovnen, men dette kan dog mest anbefales til ovnplader og grillriste. Ved en selvrensende ovn anbefales det dog ikke at bruge brun sæbe i bunden af ovnen. Brun sæbe kan ligeledes fjerne alger på murværk, træværk og tag og det kan sågar bruges til at fjerne bladlus med. Selv græspletter samt gamle maling og fedtpletter kan også fjernes med Sterling Brun Sæbe gel

Vi kendes på den gode service

Tag gerne kontakt til os på e-mail eller telefon, såfremt der er spørgsmål til ordre eller produkterne for vi er kendte for den gode kundeservice.

Giv os gerne feedback for det er så vigtigt for den fremtidige udvikling af webshoppen.

Her er det nemt at finde forskellige støvsugere samt tilbehør til disse, og der er ligeledes et varieret udvalg af rengøringsartikler til hjemmet.

Det er hurtigt og nemt at bestille rengøringsartikler ved os.