Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Unik og kraftig støvsuger

Har du brug for en unik, kraftig og ikke mindst en handy støvsuger? Så skal du vælge en håndstøvsuger fra Electrolux. En håndstøvsuger fra Electrolux er det perfekte valg til dig, som er træt af ledninger, der vikler sig ind i alt, og har brug for en mindre støvsuger til hjemmet.

Med en håndstøvsuger fra Bosch får du en kvalitetsstøvsuger, der er perfekt velegnet til at komme ind i mindre kroge, og som er god og skånsom ved støvsugning af eksempelvis sofa. 

Kraftig sugestyrke

Selvom en håndholdt støvsuger ikke er store i størrelsen, har de meget kraftig sugestyrke. En håndholdt støvsuger fra Bosch er nem at håndtere og har et soft touch-håndtag, så det altid bliver behageligt at gøre rent. 

En håndstøvsuger fra Bosch er selvfølgelig også anvendelig i andre situationer end rengøring af hus. Du kan med fordel anvende din håndstøvsuger til både bilen, båden eller campingvognen. Håndstøvsugeren er perfekt at have med on-the-go og er nem at tømme i forhold til støvbeholder samt rengøring af filter. Vi tilbyder forskellige varianter af håndstøvsuger fra Bosch, så du er sikker på at finde en model, der passer til dit behov.

Brug for hjælp?

Er du i tvivl om, hvilken håndstøvsuger, som vil fungere bedst i dit hjem? Hos Støvsugerbanden vil vi meget gerne hjælpe dig med at besvare dine spørgsmål. Tag kontakt til vores kundeservice eller kom forbi én af vores fysiske butikker.