Viser et enkelt resultat

Vis produktkategori
Luk

Polti Valporetto 2-i-1 dampmoppe

DKK999,00
Polti Valporetto 2-i-1 dampmoppe

Gør din hverdag nemmere med en damprenser

En damprenser er et uundværligt stykke værktøj til at rengøre alt, lige fra brusekabinen til bilsæder, med.  Hos Støvsugerbanden har vi en række forskellige modeller af damprensere og dampmopper, som alle kan være med til at gøre hverdagen betydelig lettere. Vores udvalg består af nøje udvalgte produkter, som dækker ethvert behov.

Altid et skinnende rent hjem

En damprenser er det ideelle redskab til dig, der vil have et alsidigt produkt, som kan hjælpe dig med at holde tæpperne rene uden de store anstrengelser. Damprenseren fungerer således, at den puster damp på ca. 105-110 grader på overfladen af det, som skal rengøres. Dampen opløser, rengør og desinficere, hvilket gør den ideel til at rengøre køkken, toilet og badeværelse, hvor der er mange bakterier, som skal fjernes.

Husk moppen

Dampmopper kan være gavnlige i rigtig mange sammenhænge, hvilket betyder, at der findes flere forskellige typer. Derfor sørger vi, selvfølgelig for at hjælp dig med at finde den rette til dine behov. For eksempel er en stor dampmoppe smart til at rengøre tæpper, gulve og andre store overflader, men ikke særlig handy, hvis du vil gøre rent i bilen. Omvendt er en lille håndholdt damprenser ikke særligt effektiv, hvis du skal rengøre alle gulvtæpperne i huset. Derudover følger der ofte en masse tilbehør med, når man køber en damprenser, som man ligeledes skal vurdere, hvorvidt man får brug for. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, eller komme forbi en af vores forretninger, hvis du har brug for vejledning, så du kan få den damprenser, der passer dine behov allerbedst.