Viser 1–12 af 25 resultater

Alto Attix 30-360 5stk støvsugerposer

DKK251,25
Pakken indeholder: 5 stk. Mikrofiber poser

Dynapower Hepafilter

DKK299,95
Filtrerer effektivt skadelige støvpartikler fra udblæsningsluften i din støvsuger!

Dyson hepa filter

DKK399,95
Dyson hepa filter

Electrolux E201MS 12 stk. originale S-bag støvsugerposer

DKK299,00
Pakken indeholder:
  • 12 originale s-bag støvsugerposer

Electrolux hepa filter vaskbart h13

DKK399,95
Skylbart hepafilter fra Electrolux H13

Electrolux kulfilter EF109 – Oxy, 4 stk.

DKK329,00
Passer til Electrolux Z9124 luftrenser

Ghibli AS 10P støvsugerposer

DKK249,95
Pakken indeholder:
  • 10 stk. Mikrofiber poser

Miele Hepa s300-858 & s2 serien

DKK299,95
Passer til miele: s300-858 & s2 serien

Pas godt på din støvsuger med vores støvsugerposer og filtre

Hvis du gerne vil have din støvsuger til at yde sit optimale, og samtidig vil have den til at holde i lang tid, er det vigtig at skrifte støvsugerposerne og filtrene jævnligt. Hos Støvsugerbanden ved vi, at det går væsentligt ud over støvsugerens ydeevne, hvis posen er fyldt op, og samtidig kan det gå ud over maskinen. Derfor anbefaler vi at skifte støvsugerposer jævnligt, så det undgås at skade maskindelene. Desuden er det vigtigt, at udskifte filtret en gang i mellem, eftersom det sørger for, at der ikke blæser skadelige støvpartikler med udblæsningsluften i støvsugeren, hvilket forringer indeklimaet.

Den helt rigtige pose

Det er ikke nok bare at købe en ny pose og sætte den i maskinen. Posen skal passe til præcis den model, som den skal sidde i. Derfor har vi støvsugerposer og filtre til et væld af forskellige maskiner, og der er stor sandsynlighed for, at vi har støvsugertilbehør til lige netop din maskine.

Hvorfor støvsuger med pose?

Der er flere gode grunde til at vælge en posestøvsuger frem for en poseløs. En af dem er, at den er mere hygiejnisk. Det er den blandt andet, fordi den er nemmere at tømme. En støvsugerpose har som oftest en lille støvflap, der gør, at støvet har sværere ved at falde ud af posen. Poseløse støvsugere er typisk en smule dyrere at anskaffe sig, og de er typisk en anelse sværere at tømme, hvor en støvsugerpose kan smides direkte i skraldespanden uden at efterlade støv eller skidt.