Bistro Kobbercreme 150 ml.

kr.39,95
Læs datablad her

Bistro Sølvcreme 150 ml.

kr.39,95
Læs datablad her

Sterling Brillerens renseserviet 30 stk.

kr.13,95
Sterling Skærm- og Brillerensservietter, 30 stk Sterling Brillerens er engangsservietter med rensemiddel, der pudser uden efterpolering. Servietterne er pakket i

Bevar dine smykker – brug en smykkerens i høj kvalitet.

Sølv gennemgår en proces, når det er i kontakt med luftens ilt. Det kaldes oxydering og er det, der misfarver sølvgenstandene. De kan faktisk blive helt sorte. Du kan mindske denne proces ved altid at opbevare dine sølvsmykker i en lille lukket blød pose. Samtidigt skal du tage dine smykker af, inden du går i bad. Men ligegyldigt hvad du gør, kan du ikke komme helt udenom denne proces. Men her kan vores Bistro Sølvrensecreme hjælpe. Smykkerens fjerner den sorte misfarvning, samt snavs og bakterier, der uundgåeligt vil sætte sig.

Miljøvenlig smykke rens – selv din samvittighed bliver ren.

Vores Bistro pudsecremer til både kobber og messing og sølvrensecremen er fra Sterling Polish Company. Sterling har som den første i verden produceret en miljøvenlig pudsecreme, der lever op til den anerkendte mærkning, EU-blomsten.

Cremen er vandbaseret og 95% biologisk nedbrydelig.

Sterling Polish Company lægger nemlig stor vægt på bæredygtige og miljøvenlige produkter, som virker. Det vil sige, at selvom pudsecremen er blid mod naturen, så er den stadig meget effektiv og i høj kvalitet.

Sterling har fremstillet miljøvenlige rengørings – og pleje produkter siden 1941.

Rengøring af smykker har aldrig været nemmere.

De fleste voksne har som barn eller ung oplevet forældre sidde og pudse kobber, messing og sølv med en pasta, der lugtede gyseligt og gav sorte fingre og der skulle gnubbes hårdt og længe for et fint resultat. Udover besværlighederne ved dette, så satte cremen sig også i alle revner og sprækker. Det har Bistro pudsecremen ændret på. Det er blevet så nemt at få flotte kobbergryder, messinglysestager, sølvtøj og smykker.

Sådan bruger du Bistro Smykkerens:

  • Skyl din genstand i rindende varmt vand. Ikke aftør.
  • Fugt den vedlagte svamp og påfør lidt pudsecreme.
  • Puds og polér efter behov.
  • Skyl efter med varmt vand – hurtigt, cremen må ikke nå at tørre ind.
  • Tør efter med en tør klud.

Dine pudsede genstande vil nu fremstå som nye. Skinnende og funklende. Gentag efter behov. Det er rigtigt godt at vedligeholde dine kobber -, messing og sølv genstande med en regelmæssig rensning. Kemikalierne vil ikke skade. Hverken dine smykker eller miljøet.

Dog skal du passe på perler, ædelstene og belægninger med guld og ruthenium. De kan som noget af det eneste tage skade af cremen.

Husk at rense svampen grundigt, da indtørrede rester kan give ridser ved næste smykkerens.

Rengør smykker samtidigt med vedligeholdelse.

Ved smykkerens reducerer du oxideringen. Du fjerner stoffer som sved, syre, sæbe og bakterier, som på længere sigt kan skade dine smykker. Smykkepleje kan sagtens betale sig, hvis du ønsker at beholde dine smykker længe. Udskiftning er selvfølgelig altid rart. Især hvis du ikke selv betaler.. Men mon ikke du har nogle smykker, du gerne vil beholde for evigt..

Rens smykker, men også andre metalgenstande med Bistro rensecreme.

Sterling har lanceret en rensecreme til kobber og messing og en rensecreme til sølv.

Du vil blive overrasket over hvor nemt og hurtigt dine lysestager, gryder og smykker vil blive skinnende og smukke igen.

Køb ikke nyt, men gør nyt.