Godkendt af E-handelsfonden

0

Din indkøbskurv er tom.

Centralstøvsugere

  
   
   
Familievirksomheder betaler
reparation af støvsuger
 

Til kamp mod det farlige støv

 
Jule rengøring
Generationsskifte

Vi fandt 51 produkter

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tabel  Liste 

Vi fandt 51 produkter

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tabel  Liste 

Centralstøvsuger – derfor er det smart

Er du også blevet opmærksom på de fantastiske smarte fordele ved en centralstøvsuger? Ellers kan du i hvert fald blive det nu. Støvsugerbanden sælger de centralstøvsugere, du kan se på denne side. Har du et spørgsmål om vores centralstøvsugere, har vi et svar til dig. Ring blot på 40 96 40 90

Hvad er en centralstøvsuger, og hvad er smart ved den?

Hos Støvsugerbanden synes vi, fordelene ved en centralstøvsuger er til at få øje på. Med en centralstøvsuger opnår du blandt andet følgende fordele i sammenligning med en traditionel  støvsuger
 
 • Du får et markant bedre indeklima på arbejdspladsen, hvilket gør det sundere for dig og dine kollegaer at færdes der.
 • Du skal ikke slæbe rundt på støvsugeren. Den placeres blot på et fast, udvalgt sted, og så sætterdu ellers blot støvsugerslangen i sugekontakten og kan så, med den lange støvsugerslange, støvsuge alle de steder, der trænger.
 • Den er næsten lydløs. Mindre generende bliver en støvsuger ikke.
Det forbedrede indeklima man opnår, ved at anvende en centralstøvsuger frem for en almindelig støvsuger, skyldes den teknologi og de metoder, en centralstøvsuger gør sig brug af. En centralstøvsuger har nemlig en slange, som eksempelvis kan være 12 meter lang. Den slangetransporterer i samarbejde med nogle placerede rør støvet ud til den centralt placerede støvsuger. Denne kan eksempelvis være placeret på loftet eller i en kælder eller garage.

Altid klar på en støvsugersnak

Hvis du synes, ovenstående lyder smart og simpelt – så har du helt ret. Hvis du er lidt forvirret over denne smarte teknologi, ringer du blot til Støvsugerbanden. Så forklarer vi nærmere.

Hent selv eller få leveret
Fragt fra 0 kr.

Alt i reservedele til
din støvsuger

Reparation og service
af alle støvsugere